ТОП боксер – како владееше „Принцот“ Насим

0
411

Британецот Насим Хамед, попознат како „Принцот“ Наз беше фуриозен боксер, какви што во последно време гледаме малку. Еве дел од репертоарот на поранешниот шампион.