Погледни

ТОП емоционални моменти во фудбалот

Резултатот и победите не се секогаш најважни.

ТОП апсолутни посрамотувања на противникот

Семедо го „уништи“ Рамос со еден потег, но не е единствениот кој паднал на ваква вештина.

ТОП скокови на Мати Никенен / IN MEMORIAM

Денеска светот се прости со легендата Мати Никенен (1963-2019)
81,907FansLike

ПОГЛЕДНИ

ПРЕПОРАЧАНО