Top Sport

Гаф на годината: Пред околу милион гледачи, резултатот беше 5,4! (видео)

Честопати е многу интересно да се слушне како ТВ-водител (или водителка) која не знае многу за фудбалот пренесува спортски вести, но водителката на ТВ Војводина сигурно може да влезе во „Куќата на славните“ со својот гаф.

Известувајќи за победата на Војводина над Младост Лучани во Купот на Србија со 5:4 по пеналите, таа јасно кажа дека пред околу МИЛИОН гледачи, Војводина успеала да победи со 5,4. Фантастично!

Scroll to Top