Top Sport

Најзгодната фудбалска судијка на светот – Каролина Бојар

Каролина Бојар, 20-годишната полска фудбалска судијка стана вистински хит на социјалните мрежи откако една нејзина фотографија додека работи, со напис „Убаво во Краков“.

Таа одговори на ова со кратка порака: „Да бидеме искрени, теренот не беше убав“. Полските медиуми најдоа малку детали околу неа.

Одредувањето на фудбалската правда ѝ е во крвта, бидејќи нејзиниот дедо Карол Бојар, исто така беше фудбалски судија. Каролина била единствената девојка на курсот за судии, но вели дека тоа не и е главна работа – таа сака да ги комплетира студиите по право.

??⚽️ fot. Jakub Włodek ?#football #referee #zina #brunette #polishgirl

A post shared by Karolina Bojar (@bojarmeow) on

Sunday workout ??⚽️ fot. @bziolkowski ? #football #referee #match #zina #sportygirl

A post shared by Karolina Bojar (@bojarmeow) on

Scroll to Top