Top Sport

Не направија ниту еден фаул за 90 минути

Арсенал, синоќа против Дандалк, ја оправда фаворитската улога. Победата на Арсенал од 3:0 ја засени еден неверојатен податок.

Фудбалерите на Дандлак во текот на целиот натпревар не натпревариле ниту еден фаул. Екипата од Ирска влезе во фудбалската историја.

Вакво нешто е незабележано во фудбалот, особено откако се води напредната статистика.

Scroll to Top