Убавите ќерки на новиот тренер на Болоња, Синиша Михајловиќ, Вирџинија и Викторија учествуваат во познатото италијанско реално ТВ-шоу „Остров на познатите“и денеска имаа посебна порака од својот татко.

„Девојки, тато ве сака многу“, изјави Михајловиќ прво на српски, за потоа да го преведе на италијански.

Викторија и Вирџинија Михајловиќ влегоа во реалното шоу минатиот месец влегоа во „изолација“ и признаваат дека им недостасува семејството.

Ќерките на Синиша Михајловиќ на италијанско реално шоу