Од Русија повторно лудо видео! Во регионалната московска ватерполо лига еден меч беше прекинат откако еден тренер по расправијата со противничките играчи, реши да скокне со двете нозе на еден од нив.

Расправијата доведе до тоа што дел од ватерполистите решија да се обидат со топка да го погодат тренерот, по што тренерот скока во базенот. Тепачката продолжи под вода!