Top Sport

„Терор“ е најопасниот борец на Балканот

Ивица Трушчек со прекарот „Терор“ стана најопасниот борец на Балканот (BMF – Baddest Mother F*cker in the Balkans). Трушчек во големиот реванш, седум години по претходниот дуел, забележа доминантна победа над Васо Бакочевиќ чии прекар е „Писхо“.

Борбата помеѓу Трушчек и Бакочевиќ беше главна на ФНЦ 3 настанот кој се одржа во Загреб.

Хрватскиот борец победи по „давењето“ во втората рунда.

Scroll to Top