Top Sport

УФЦ ги избра петте најдобри нокаути во 2020 (видео)

По точно половина година зад нас, УФЦ Европа на својот Фејсбук профил ги објави петте најдобри нокаути во 2020, година одбележана со корона вирусот и со одложувања на многу мечеви.

На листата се Коди Гарбант на УФЦ 256, Шон О’Мели на УФЦ 250, Френсис Н’Гану на УФЦ 249 (нашиот фаворит), Јан Блахович на УФЦ Рио Ранчо и Херберт Брнс на УФЦ Ралеј.

Scroll to Top