ТОП мајстории на Нејмар 2017/18

0
266

По повредата и по сите шпекулации околу неговата иднина, помалку заборавивме дека Нејмар играше оваа сезона. Дека тој не е само најскап, туку е и еден од најталентираните играчи најдобро покажува оваа колекција.