Top Sport

Бошковски повеќе не е тренер на Еурофарм Работник

Ракометниот клуб Еурофарм Работник на својата интернет-страница објави дека Андон Бошковски повеќе не е тренер на клубот.

Соработката била раскината поради лична и спортска природа на тренерот.

„Раководството на Еурофарм Работник го прифати предлогот за раскинување на соработката. Клубот му се заблагодарува на Андон Бошковски за досегашната соработка и му посакува многу успеси во натамошниот дел од кариерата“, се вели во клупското соопштение.

Scroll to Top