Австралиецот е прв геј активен професионален фудбалер

Австралискиот фудбалер Џош Кавало стана првиот активен професионален фудбалер кој откри дека е хомосексуалец, барајќи промена за приемот на сексуалноста …

Австралиецот е прв геј активен професионален фудбалер Прочитај повеќе