Руска тинејџерка прва лизгачка со четворен Ритерберг скок!

Аделија Петросјан, 14-годишната руска лигачка, стана првата натпреварувачка во уметничко лизгање која успеала да направи четворен Ритерберг скок, настапувајќи на …

Руска тинејџерка прва лизгачка со четворен Ритерберг скок! Прочитај повеќе