Историја во БИХ – победа од 11:0, сите голови ги дал еден фудбалер!

Од Втората лига север во Босна и Херцеговина доаѓаат вести за навистина неверојатен меч помеѓу клубовите Сеона и Челиќ. Победата …

Историја во БИХ – победа од 11:0, сите голови ги дал еден фудбалер! Прочитај повеќе