Бартомеу негира вмешаност во „аферата Месигејт“

Поранешниот претседател на Барселона, Џосеп Марија Бартомеу, негира дека тој на „Мундо Депоритиво“ им ја доставил информацијата за договорот на …

Бартомеу негира вмешаност во „аферата Месигејт“ Прочитај повеќе