Косово го отпушти селекторот Алан Жирес

По серијата лоши резултати во квалификациите за Европското првенство во 2024 година, Косовската фудбалска федерација потврди дека се разделува со …

Косово го отпушти селекторот Алан Жирес Прочитај повеќе