Олимписки шампион по 6 години докажа дека не земал допинг, го наместиле

Италијанскиот атлетичар Алекс Шварцер, победник на маратонот на ОИ во Пекинг во 2008 година е ослободен од обвиненијата за користење …

Олимписки шампион по 6 години докажа дека не земал допинг, го наместиле Прочитај повеќе