Морезмо мораше да се извинува за изјавата дека женскиот тенис не е атрактивен

Директорката на Ролан Гарос, Амели Морезмо се извини за изјавата дека машкиот тенис е „попривлечен“ од женскиот, објаснувајќи го распоредот …

Морезмо мораше да се извинува за изјавата дека женскиот тенис не е атрактивен Прочитај повеќе