Крофт: Ја загубив целата почит кон Ник Кирјос

Поранешната најдобра британска тенисерка, Анабел Крофт го нападна Ник Кирјос за неговите „неверојатно непристојни и безмилосни“ коментари кон своите ривали …

Крофт: Ја загубив целата почит кон Ник Кирјос Прочитај повеќе