Бразилскиот судија кому ниту Хулк не се дрзнува да му приговара

Фудбалските фанови се во шок од фотографиите на бразилскиот фудбалски судија, Андерсон Даронсо, кој беше наречен „најсилниот судија на светот“. …

Бразилскиот судија кому ниту Хулк не се дрзнува да му приговара Прочитај повеќе