Перуци удри по претседателот на Лацио: Си мисли дека е „допрен“ од Бог!

Поранешниот голман, но и директор на Лацио, Анџело Перуци влезе во остар напад на дологогидшниот претседател на клубот, Клаудио Лотито, …

Перуци удри по претседателот на Лацио: Си мисли дека е „допрен“ од Бог! Прочитај повеќе