Дефанзивец на Дерби избоден на улиците на Ливерпул

Дефанзивецот на Дерби каунти, Андре Виздом е во болница во Ливерпул откако бил избоден на улиците на овој град при …

Дефанзивец на Дерби избоден на улиците на Ливерпул Прочитај повеќе