„Скола е пред Марадона и Меси, тој е најдобриот спортист во историјата на Аргентина“

Аргентина е хит на Светското првенство во Кина. „Гаучосите“ преку две силни европски селекции (Србија, Франција) успеаја да стигнат до …

„Скола е пред Марадона и Меси, тој е најдобриот спортист во историјата на Аргентина“ Прочитај повеќе