Олимписка шампионка бркала крадец, се повреди и ќе го пропушти Светското првенство

Трикратната олимписка шампионка во фрлање кладиво, полската атлетичарка Анита Влодарчик денеска потврди дека нема да учествува на Светското првенство во …

Олимписка шампионка бркала крадец, се повреди и ќе го пропушти Светското првенство Прочитај повеќе