Се зголемува хрватската колонија во Вардар, Кудуз станува „црвено-црн“

Хрватскиот ракометар Анте Кудуз (25) преминува во редовите на скопски Вардар 1961, јавуваат хрватските медиуми. Информациите се дека Кудуз ќе …

Се зголемува хрватската колонија во Вардар, Кудуз станува „црвено-црн“ Прочитај повеќе