Израел не дозволува олимпискиот шампион да се ожени со белоруската девојка

Мајката на израелскиот олимписки шампион Артем Долгопјат тврди дека државата не дозволува тој да се ожени за својата девојка од …

Израел не дозволува олимпискиот шампион да се ожени со белоруската девојка Прочитај повеќе