„Рускиот чекан“ Лобов го „здроби“ Малињаџи во бокс без ракавици (видео)

„Рускиот чекан“ Артјом Лобов го победи поранешниот боксерски шампион Поли Малињаџи во лута борба во бокс без ракавици во Темпа, …

„Рускиот чекан“ Лобов го „здроби“ Малињаџи во бокс без ракавици (видео) Прочитај повеќе