Атлетико не го заборави Радомир Антиќ – постхумно доделена сребрена значка

Фудбалскиот клуб Атлетико Мадрид постхумно додели сребрена значка за починатиот тренер, Србинот Радомиќ Антиќ, која им е врачена на членовите …

Атлетико не го заборави Радомир Антиќ – постхумно доделена сребрена значка Прочитај повеќе