Викендов кружни трки во Скопје

Викендов, 6. и 7.октомври, на патеката пред Македонската радио телевизија, ќе се одржи Авто кружна трка Скопје 2018. Трката е …

Викендов кружни трки во Скопје Прочитај повеќе