Страотна несреќа на автокрос во Белорусија (вознемирувачко видео)

Натпреварувањето во автокрос во Тулово, Белорусија заврши со хаотични сцени, откако едно баги удри во група на судии кои стоеја …

Страотна несреќа на автокрос во Белорусија (вознемирувачко видео) Прочитај повеќе