Страшно видео: Во сообраќајка настрада руски ММА борец

Рускиот ММА борец Бајли Курбанмедов пред неколку дена смртно настрада во сообраќајна несреќа на улица во Москва. Во неговиот автомобил …

Страшно видео: Во сообраќајка настрада руски ММА борец Прочитај повеќе