Газдата на „Луј Витон“ го купува Милан

Вториот најбогат човек во светот, сопственикот на модниот бренд „Луј Витон“, Барнар Арно сакал да го купи фудбалскиот клуб Милан, …

Газдата на „Луј Витон“ го купува Милан Прочитај повеќе