Шкендија и Вардар со реми во Тетово, Илијоски со супер-деби за Шкупи

Шкендија и Вардар го отворија пролетниот дел во Првата лига, одигрувајќи нерешено 1:1 во Тетово, со што лидерите останаа на …

Шкендија и Вардар со реми во Тетово, Илијоски со супер-деби за Шкупи Прочитај повеќе