Не е сѐ наместено, кечерките баш можат да бидат крвави (видео)

Ронда Роус овој викенд за првпат виде колку опасни повреди може да донесе професионален меч кај кечерките. Повредите ги доби …

Не е сѐ наместено, кечерките баш можат да бидат крвави (видео) Прочитај повеќе