Ирскиот Бохемијанс го следи Ајакс со дрес посветен на Боб Марли

Ирскиот клуб Бохемијамс од Даблин, пуштија во продажба гостински дрес инсприиран од Боб Марли и неговиот последен голем концерт „Попладне …

Ирскиот Бохемијанс го следи Ајакс со дрес посветен на Боб Марли Прочитај повеќе