Отишол на свадбата на својот брат без дозвола, тренерот вели веќе нема да заигра

Фудбалерот на Леганес, Борха Гарсес решил дека мора да оди на свадбата на својот брат во Мелилја без дозвола на …

Отишол на свадбата на својот брат без дозвола, тренерот вели веќе нема да заигра Прочитај повеќе