Суспензија за златната олимписка шампионка на 100 метри со пречки

Американската атлетичарка Бријана Ролинс-Мекнил која е олимписка шампионка на 100 метри со пречки е суспендирана на неодредено време поради кршење …

Суспензија за златната олимписка шампионка на 100 метри со пречки Прочитај повеќе