Парма нема да се откажат од Бруно Алвеш

Бруно Алвеш нема да ја напушти Парма во актуелниот преоден рок, кој во Италија завршува на полноќ. Медиумите, вчера, го …

Парма нема да се откажат од Бруно Алвеш Прочитај повеќе