Манчестер јунајтед блиску до Бубакар Камара

Манчестер јунајтед се блиску до трансфер на фудбалерот од средниот ред на Олимпик Марсеј, Бубакар Камара, тврди шпанска „Марка“. Камара …

Манчестер јунајтед блиску до Бубакар Камара Прочитај повеќе