Боливискиот селектор за Аргентина: Ќе им го изедеме џигерот на височина!

Гостувањето во Боливија секогаш претставува проблем за јужноамериканските репрезентации, и селекторот Цезар Фаријас вети дека ќе им направи „пекол“ на …

Боливискиот селектор за Аргентина: Ќе им го изедеме џигерот на височина! Прочитај повеќе