Монца на Берлускони не успеа да влезе во Серија А, Читадела пред историја

Монца, клубот во сопственост на поранешниот газда на Милан и екситалијански премиер, Силвио Берлускони не успеа да ја заврши бајката …

Монца на Берлускони не успеа да влезе во Серија А, Читадела пред историја Прочитај повеќе