Роуз е разочаран: Ни туристички нема да одам во Црна Гора

Левиот бек на Тотенехем и англиската репрезентација, Дени Роуз е разочаран од казната што УЕФА ја одредија за Фудбалскиот сојуз …

Роуз е разочаран: Ни туристички нема да одам во Црна Гора Прочитај повеќе