Семејството Малдини го запиша 1.000 настап за Милан

Семејството Малдини, синоќа, го запиша 1.000 настап во дресот на Милан. Девет минути, во поразот од Јувентус (1:3), запиша Данеле …

Семејството Малдини го запиша 1.000 настап за Милан Прочитај повеќе