Top Sport

Дарја Домрачева

Цветков ја сопре низата на Фуркад во последната трка од сезоната (видео)

Неверојатната низа на пласмани на подиумот на Мартин Фуркад заврши во рускиот Тјумен, каде што Максим Цветков стигна до својата …

Цветков ја сопре низата на Фуркад во последната трка од сезоната (видео) Прочитај повеќе

Scroll to Top