Големиот талент на Шкендија, Дашмир Елези се сели во Фенербахче

Големиот талент на Шкендија, 17 годишниот, Дашмир Елези, го договорил трансферот во Фенербахче. Влијателниот „Гардијан“, го стави Елези, на листата …

Големиот талент на Шкендија, Дашмир Елези се сели во Фенербахче Прочитај повеќе