Top Sport

Дастин Поирие

МекГрегор до Поирие: За мене си мртво тело, ќе те изнесат на носилки!

На два дена пред УФЦ264 спектаклот во Лас Вегас – борбата помеѓу Конор МекГрегор и Дастин Поирие Ирецот упати „отровни …

МекГрегор до Поирие: За мене си мртво тело, ќе те изнесат на носилки! Прочитај повеќе

Scroll to Top