Две девојки му се потсмевале на Нерез, по пет години жестоко им се одмаздил

Младиот фудбалер на Ајакс Давид Нерез во интервју за холандскиот „Телеграф“ говорел за промената во неговиот живот откако станал професионален …

Две девојки му се потсмевале на Нерез, по пет години жестоко им се одмаздил Прочитај повеќе