Брињоне се израмни со Компањони, страотен пад на Викхоф

Федерика Брињоне по разочарувачкиот настап на Светското првенство, се врати на победите во Светскиот куп со триумф на домашен снег …

Брињоне се израмни со Компањони, страотен пад на Викхоф Прочитај повеќе