„Тенисот не е подготвен за заминување на Федерер и Надал“

Американецот Дејв Мајли, кандидатот за местото претседател на Светската тениска федерација (ИТФ) истакнува дека тенисот би можел да се најде …

„Тенисот не е подготвен за заминување на Федерер и Надал“ Прочитај повеќе