Старите ривали од Јунајтед и Ливерпул со интересна фотографија

Иако секогаш ќе останат на спротивните страни во најголемото англиско фудбалско ривалство меѓу Ливерпул и Манчестер јунајтед, легендарните имиња на …

Старите ривали од Јунајтед и Ливерпул со интересна фотографија Прочитај повеќе